GO 4 IT goes OUTDOOR!


Zoek je een leuke en effektieve buitentraining? Doe dan mee met 1 van de trainingen van OUT Sport Twente of van ons!
Met deze organisatie zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan om een zo groot mogelijk aanbod van lessen te bewerkstelligen.
Onder de vlag van OUT Sport Twente geven wij nu ook zelf lessen. Jullie kunnen, al dan niet in combinatie met het abonnement bij ons, ook meedoen met hun trainingen.
Indien je lid bij ons bent en je wilt deelnemen aan bootcamp neem dan even contact op met ons.

 

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen. Het accent ligt op afvallen en op het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.
Een training begint uiteraard met een warming up van ong. 20 minuten, gevolgd door een intensieve intervaltraining en wordt afgesloten met een cooldown.

 
Buiten trainen op je eigen niveau
Je traint buiten! Het programma is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen. Beginners en gevorderden trainen naast elkaar op hun eigen niveau.
 
Combinatie van cardio- en krachttraining
Bij een bootcamptraining wisselen cardio- en krachtelementen elkaar in hoog tempo af. Dit is een van de meest effectieve trainingstechnieken om af te vallen, je stressbeheersing te verbeteren, je kracht te laten toenemen en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen.
 
Persoonlijke aandacht en groepsmotivatie
Omdat je in een relatief kleine groep traint, profiteer je van de voordelen van een personal training én van de motivatie en stimulans van een groep. Er is altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en instructies. De trainer gebruik alleen positieve stimulans!
 
Het bootcamp rooster van Enschede:
maandag 10.00 - 11.00 uur Outfit training in het Volkspark (verz. bij ingang 2e Emmastraat t.o. Slot Huishoudmarkt)
dinsdag 19.30 - 20.30 uur schoolplein Anna van Burenschool, Bosuilstraat 7, Enschede (lessen GO 4 IT) voorlopig vervallen
donderdag 20.00 - 21.00 uur schoolplein Anna van Burenschool, Bosuilstraat 7, Enschede (lessen GO 4 IT)
vrijdag 10.00 - 11.00 Outfit training in het Volkspark (verz. bij ingang 2e Emmastraat t.o. Slot Huishoudmarkt)
zaterdag 10.00 - 11.00 uur  Rutbeek Enschede, verzamelen op de parkeerplaats van het Paviljoen (lessen GO 4 IT) voorlopig vervallen
 
Voor alle andere aktiviteiten, events en wijzigingen zie deze website of facebook. (zoeken op Sportcentrum Go 4 It)
 
Doorbreekt de sportschoolroutine
Met bootcamp doorbreek je de sportschoolroutine. Je bent lekker buiten en doet veel verschillende fitnessoefeningen inclusief cardiotraining, circuittraining, balans- en stabiliteitoefeningen, krachttraining, snelheidstraining met intervallen, groepsoefeningen, fitness games, etc.
 

 

Out fit training
In deze training wordt minder de nadruk gelegd op hardlopen maar ligt het accent op krachttraining, wendbaarheid en flexibiliteit.
Daarmee is deze training uitermate geschikt voor senioren, diegene die nog nooit of al heel lang niet gesport hebben of voor mensen die gewoon niet willen hardlopen.