Step


Step aerobic is een pittige groepstraining op muziek met een in hoogte verstelbaar bankje (step). De training is gericht op conditieverbetering en spierversterking. Het accent van de spierversterking ligt op heupen, bil- en beenspieren.

Bij GO 4 IT kennen we 3 niveau's in de step t.w.:

Basis: deze training is uitstekend geschikt voor de beginnende aerobicer. Naast lekker trainen leer je ook de basispassen die bij aerobic gebruikt worden. Je leert ook hoe de docent aanwijzingen geeft, de telling en de wijziging van patroon.

Semi gevorderd: de passen worden al iets moeilijker, de opbouw van de choreografie gaat sneller evenals de muziek.

Super gevorderd: hier wordt je geacht alle passen al te kennen. Er is geen opbouw, de choreo wordt per blok meteen uitgevoerd en we gebruiken bijna altijd meerdere steps. Als de choreo er in zit sluiten we de les af met een knallende finale!
Aerobictrainingen zijn trainingen op muziek waarbij choreografie en dans een rol speelt. Swingende en pittige trainingen waarbij de coordinatie soms behoorlijk op de proef gesteld kan worden, vooral in de super gevorderde les.


Les Avonden:

Klik hier om het rooster te bekijken


Wellfit programma en workshops

We zijn reeds gestart met het Wellfitprogramma, ons nieuwe vitaliteitsprogramma c.q. afslankprogramma, alhoewel de laatste benam

meer lezen...
...........................................