Wellfit en
work-
shops!

 

 


 


 

Wellfit programma en workshops


We zijn reeds gestart met het Wellfitprogramma, ons nieuwe vitaliteitsprogramma c.q. afslankprogramma, alhoewel de laatste benaming niet geheel de lading dekt.
In 3 maanden begeleiden we je naar een gezondere leefstijl, waarbij het niet ondenkbaar is dat je daarbij ook nog afvalt. Het belangrijkste doel is echter dat je je bewust wordt van het feit wat gezonde voeding met je doet en hoe je op een simpele manier lekkerder in je vel kunt zitten, minder moe of lusteloos bent, een betere conditie kunt krijgen enz.
Het programma bevat voedingsadviezen (geen dieet!), diverse metingen o.a. vetpercentage, spiermassa, metabolische leeftijd en bewegingslessen omdat beweging essentieel is voor het resultaat. Tevens vindt er ondersteuning plaats door middel van supplementen om evt. tekorten op te vangen, bepaalde processen te versnellen en om het beter vol te houden.
Je wordt begeleid door 3 zeer ervaren en gediplomeerde instructeurs, waarbij vooral Tonie het voedingsgedeelte voor haar rekening neemt. Zij is bezig met een HBO opleiding Lifestylecoach en kan op deze manier al haar kennis en ervaring delen en in praktijk brengen.
Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven houden we een maximum van 10 personen per groep aan, het minimum aantal is 5 personen.
Dit alles (begeleiding, metingen, adviezen, supplementen en bewegingslessen) kost 120 euro per persoon per maand, inclusief diverse proeverijen van gezonde hapjes!
We kunnen ons echter voorstellen dat 360 euro voor het totale programma financieel niet haalbaar is of dat het wellicht niet nodig is om zo lang begeleid te worden. In dat geval zou je ook kunnen kiezen voor 1 of 2 maanden. De kosten bedragen dan 150 euro per maand.
Aanmelden kan per mail: info@go4itenschede.nl


Tevens geven we workshops Gezonde lekkernijen maken. Dit kan van alles zijn chocolade, muffins, bonbons en noem maar op. Ideetjes zijn ook van harte welkom. De lekkernijen zijn altijd suikervrij, glutenvrij en waar mogelijk zuivelvrij.
Wij werken altijd met hoogwaardige pure en biologische ingredienten die tegenwoordig superfoods heten. De workshops kunnen zowel overdag als 's avonds plaatsvinden en zullen zo'n 3 uur in beslag nemen. Er is een maximum van 4 personen per workshop daar de ruimte niet al te groot is. Kosten bedragen 35 euro per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers en uiteraard mag je alles wat je gemaakt hebt meenemen naar huis.
aanmelden per mail en daarbij voorkeur aangeven voor overdag of 's avonds.
..............................................................................................................................................
2015-02-24 17:24:07